Wil jij graag een weekje mee op ruiterkamp in de zomervakantie? Ook in 2024 gaan wij weer met onze eigen paarden en pony’s op vakantie en maken wij heerlijke buitenritten. Wij hebben er nu al zin in!

Locatie: Kampeerboerderij Peppelenburg
Adres: Apeldoornseweg 186, 6731 SC Otterlo
Datum: zaterdag 20 juli t/m 27 juli 2024

Wat gaan wij doen op ruiterkamp?

Wij gaan altijd naar een mooie locatie in een prachtige bosrijke omgeving. Je kunt geweldige buitenritten maken, zonder dat je eerst langs een openbare weg hoeft.
Wij gaan samen onder andere buitenritten maken, spelletjes doen, met en zonder pony’s en paarden en super leuke puzzeltochten. We zitten niet de hele dag te paard, maar gaan ook andere leuke dingen doen, zoals bijvoorbeeld een dropping, een middag zwemmen (als het lekker weer is natuurlijk) en natuurlijk een bonte avond!

Wie kunnen er mee?

Iedereen met voldoende rijervaring is welkom! Heb je al een tijdje niet paard gereden? Dan kan je nog voor het ruiterkamp een privé of groepsles mee rijden.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het ruiterkamp zijn €495,-. Alle kosten voor het verblijf, dus de overnachtingen en de maaltijden zijn inbegrepen. Ook het gebruik van de pony’s en paarden, het zwemmen en de spelletjes zijn inbegrepen. Natuurlijk is er ook voldoende begeleiding aanwezig, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Niet inbegrepen zijn; zakgeld voor snoep en souvenirs etc.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of het ruiterkamp? Bekijk dan ons informatieblad, stel uw vraag aan de balie of stuur ons een bericht via activiteiten@meers-paarden-centrum.nl.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Leuk dat je met ons mee wil! U kunt ons aanmeldformulier invullen en bij de balie inleveren. Via ons online inschrijfformulier kun je je inschrijven met je PRS code. Zo weten wij dat je mee wil en hebben wij de juiste gegevens van u en/of uw kind(eren).

 

Verblijf ponykamp  Terras ruiterkamp  Ruiterpad ruiterkamp  ruiterkamp-meers-paarden-centrum