Wil jij graag een weekje mee in de zomervakantie? Ook in 2020 gaan wij weer met onze eigen paarden en pony’s op vakantie en maken we heerlijke buitenritten. Wij hebben er nu al zin in!

Locatie: Kampeerboerderij Peppelenburg
Adres: Apeldoornseweg 186, 6731 SC Otterlo
Datum: 4 t/m 11 juli 2020

Wat gaan we doen op ruiterkamp?

We gaan altijd naar een mooie locatie in een prachtige bosrijke omgeving. Je kunt geweldige buitenritten maken, zonder dat je eerst langs een openbare weg hoeft.
Wij gaan samen onder andere buitenritten maken, spelletjes doen, met en zonder pony’s en paarden en super leuke puzzeltochten. We zitten niet de hele dag te paard, maar gaan ook andere leuke dingen doen, zoals bijvoorbeeld een dropping, een middag zwemmen (als het lekker weer is natuurlijk) en natuurlijk een bonte avond!

Wie kunnen er mee?

Iedereen met voldoende rijervaring is welkom! Mits je bij Meers Paarden Centrum rijdt of jouw pony/paard bij ons in pensionstalling hebt staan.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het ruiterkamp worden nog berekend. Alle kosten voor het verblijf, dus de overnachtingen en de maaltijden zijn inbegrepen. Ook het gebruik van de pony’s en paarden, het zwemmen en de spelletjes zijn inbegrepen. Natuurlijk is er ook voldoende begeleiding aanwezig, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Niet inbegrepen zijn; zakgeld voor snoep en souvenirs etc.