Naast de groepslessen bieden we jou uiteraard ook privélessen aan. Zowel in dressuur als springen. Dit kan zowel met je eigen paard als met een manege paard of pony.

Tijdens deze lessen helpen wij zowel beginners als gevorderden. Wij nemen dan samen goed de tijd en kijken naar wat jij wilt leren. Dit kan te maken met jouw balans op het paard, een speciale privé zit-les kan jouw een stuk verder helpen met jouw vorderingen.

Of misschien heb je iets meegemaakt en ben je bang geworden? Wij helpen jou in deze les graag van jouw angst af, zodat je weer kunt genieten van deze prachtige sport.

Onze instructrices hebben allemaal een goede opleiding gevolgd.  Je kunt er dus gerust vanuit gaan dat er altijd gediplomeerde instructeurs in de rijbaan staan!

Wij bieden privélessen aan van 30 of 60 minuten,  deze worden alleen gegeven door instructrices van de manege zelf.

Er bestaat ook een mogelijkheid om met 2 personen een privéles te boeken.
Zin gekregen in een privéles?

prive lessen
streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

Wil je meer weten over onze privé lessen, neem dan contact op met één van onze teamleden, stuur een mail naar lessen@meers-paarden-centrum.nl of vul ons contactformulier in. Wij zorgen dat wij snel contact met jou opnemen. Ben je niet zo’n schrijver of wil je direct een antwoord op jouw vraag dan kun je op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bellen naar 0252 23 43 25