Longelessen

Ruiters met weinig of geen ervaring starten met paardrijden door het volgen van longeles. Bij de eerste les(sen) zal de pony of het paard worden vastgehouden door een instructrice met een longeerlijn (touw).

In de eerste plaats is het doel bij deze lessen dat de ruiter vertrouwen krijgt en plezier heeft in het paardrijden. Daarnaast leren de ruiters de beginselen van het paardrijden. Bij de longelessen wordt er individueel gewerkt aan balans, vertrouwen, sturen, houding en zit.

De ruiters gaan steeds meer zelf moeten doen, zoals het vasthouden van de teugels, het sturen en het rijden van overgangen.

Wij bieden beginnende ruiters een longepakket aan. In het pakket zitten onder andere vijf lessen, een theorieles en korting in de ruitersportwinkel.

Privélessen

Bij een priveles krijg je als ruiter individueel les van een instructrice. Onze instructrices hebben allemaal een goede opleiding gevolgd. In een privéles kan je samen met de instructrice werken aan persoonlijke doelen. Maar ook kan de les gericht zijn op je wedstrijd. Misschien heb je iets meegemaakt en ben je bang geworden? Wij helpen jou in deze les graag zodat je weer kunt genieten of verder kan komen in deze prachtige sport.

Wij bieden privélessen aan van 30 of 60 minuten,  deze worden alleen gegeven door instructrices van de manege zelf.

Er bestaat ook een mogelijkheid om met 2 personen een privéles te boeken.
Zin gekregen in een privéles? Schrijf je in via ons aanmeldformulier of plan een les in via ons online manegeplan.

streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

Wil je meer weten over onze longelessen of privélessen, neem dan contact op met één van onze teamleden, stuur een mail naar lessen@meers-paarden-centrum.nl of vul ons contactformulier in. Wij zorgen dat wij snel contact met jou opnemen. Ben je niet zo’n schrijver of wil je direct een antwoord op jouw vraag dan kun je op werkdagen tussen 16:00 uur en 20:00 uur bellen naar 0252 23 43 25

Inschrijven voor lessen