In de zomer organiseren wij op het Meers Paarden Centrum 1 of 2 ponykampen. Van maandag tot en met vrijdag gaan we een week lang, met z’n allen alleen maar leuke dingen doen. We gaan deze week de pony’s verzorgen, spelletjes doen (met en zonder pony’s) en lekker rijden!
Als het lekker weer is gaan we ook een keer zwemmen. Op donderdag en vrijdag sluiten wij af met een BBQ en slapen we een nachtje op de manege. Op vrijdag wordt er een leuke wedstrijd georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen.

Kosten

De kosten voor het kamp zijn € 295,– per persoon.

Inschrijven

Het kamp gaat door als er minimaal 10 deelnemers zijn, dus vraag jouw paarden vriendje of vriendinnetje mee, zodat we er een dolle boel van kunnen maken op de manege!

Zodra wij data weten, kun je je hier online inschrijven en direct betalen. Door de betaling is jouw deelname definitief. Mocht het aantal deelnemers minder zijn dan 10, dan beloven wij minimaal 2 weken van tevoren contact met jou op te nemen.

Vragen over het ponykamp?

Heb nu al vragen over het ponykamp? Vul dan ons contactformulier in, wij zorgen dat er snel  een passend antwoord jouw kant op komt!