Deze zomer organiseren wij op het Meers Paarden Centrum een leuke ponykampen!

Week 1: 29 juli t/m 2 augustus 2024
Week 2: 26 augustus t/m 30 augustus 2024

Van maandag tot en met vrijdag gaan wij een week lang leuke dingen doen met z’n allen! Wij gaan leuke spelletjes doen zoals pimp my pony, manege quiz, stoelendans met pony’s en paardenvoetbal. Natuurlijk ga je ook veel rijden waarbij er leerzame lessen voorbij komen zoals dressuur-, spring- en voltigeles, theorieles, omgang met pony’s, vlechten en eerste hulp bij pony’s.

Als het lekker weer is gaan wij ook een keer zwemmen. Op donderdag gaan wij met mooi weer BBQ-en en slapen wij één nachtje op de manege (als je dat wilt). Op vrijdagmiddag sluiten wij af met een wedstrijd waarbij je ouders kunnen zien wat je heb geleerd in deze week.

Kosten

De kosten voor het kamp zijn € 395,- per persoon. Alle kosten voor het verblijf, dus de overnachting en de maaltijden zijn inbegrepen. Ook het gebruik van de pony’s en paarden zijn inbegrepen.

Inschrijven

Het kamp gaat door als er minimaal 10 deelnemers zijn, dus vraag jouw paarden vriendje of vriendinnetje mee, zodat we er een dolle boel van kunnen maken op de manege!

Via ons online inschrijfformulier kun je je inschrijven, formulier week 1 of formulier week 2, en direct betalen. Door de betaling is jouw deelname definitief. Mocht het aantal deelnemers minder zijn dan 10, dan beloven wij minimaal 2 weken van tevoren contact met jou op te nemen.

Dagindeling

Van maandag tot en met vrijdag gaan wij een week lang leuke dingen doen met z’n allen! De dagen beginnen en eindigen op de volgende tijdstippen:

Maandag    13:00 – 17:00 uur
Dinsdag      10:00 – 17:00 uur
Woensdag  10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 en nachtje slapen
Vrijdag        wakker worden – 14:00 uur

Vragen over het ponykamp?

Heb je nu al vragen over het ponykamp? Vul dan ons contactformulier in, wij zorgen dat er snel  een passend antwoord jouw kant op komt!

Paarden- en ponykampen