Naast onze huidige lessen hebben wij speciaal voor volwassenen (18 jaar of ouder) extra nieuwe groepslessen ingepland. Ben je een beginnende ruiter, dan raden wij eerst aan om privélessen te rijden, zodat je daarna kunt doorstomen naar de gevorderde groepen. Voor de ruiters die al ervaring hebben zijn er verschillende paarden en lesmogelijkheden beschikbaar, maar ook als gevorderde ruiter kan je kiezen om privélessen te rijden.

In onze groepslessen rijden maximaal 9 personen. In deze lessen komen verschillende onderwerpen aan bod, denk hierbij aan houding en zit, tempo controle van je paard en het rijden van figuren.

Om onze paarden te beschermen houden wij ons aan een maximum gewicht van onze ruiters. Wij leggen je uiteraard graag uit aan welke voorwaarden je als ruiter moet voldoen.

Wanneer zijn de nieuwe extra paardrijlessen voor volwassenen?

Wij hebben extra lessen ingepland speciaal voor volwassenen. Deze nieuwe lessen worden op dinsdag, woensdag en vrijdag gegeven. Bij voldoende animo worden er extra lessen ingepland.

Dinsdag
13:00 uur

Woensdag
20:00 uur

Vrijdag
13:00 uur

paardrijden voor volwassenen
streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

Wil je meer weten over onze lessen, neem dan contact op met één van onze teamleden, stuur een mail naar lessen@meers-paarden-centrum.nl of vul ons contactformulier in. Wij zorgen dat wij snel contact met jou opnemen. Ben je niet zo’n schrijver of wil je direct een antwoord op jouw vraag dan kun je op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bellen naar 0252 23 43 25