Zes dagen per week geven wij met passie voor paarden en ruiters zowel groeps- als privé lessen. Op zon- en feestdagen zijn er geen lessen. Onze lessen vinden plaats in de ochtend, middag of de avond. Voor tijden en data verwijzen wij graag naar ons manegeplan.
Wij geven les in diverse disciplines, bijvoorbeeld: voltigelessen, springlessen, dressuur en behendigheid lessen.

4-sterren FNRSfnrs-4-sterren+veiligheid

Wij zijn een 4-sterren FNRS (Federatie van Nederlandse Ruiter Sportcentra) manege. Daarmee voldoen wij aan alle strenge veiligheidseisen die door de FNRS gesteld worden.

Manege-Meers-paarden-centrum
streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

Gediplomeerde instructrices

Ons instructieteam is ervaren, enthousiast en gediplomeerd. Hierdoor zorgen wij voor een veilige lesomgeving en het belangrijkste; plezier in het paard- of ponyrijden. Er wordt zodoende altijd op een verantwoorde manier les gegeven. Onze manege werkt volgens de normen van Stichting Veilige Paardensport en beschikt over het veiligheidscertificaat.

Onze paarden en pony’s

Doordat wij al meer dan 25 jaar werken voor en met paarden, kunnen wij gerust zeggen dat wij over een braaf en betrouwbaar paardenbestand beschikken. Er zijn bijvoorbeeld paarden die uitermate geschikt zijn voor beginners of bange ruiters. Maar ook prachtige sportpaarden voor de meer ervaren ruiters.

Dierenwelzijn en veiligheid

Onze paarden worden goed verzorgd met de mooiste stallen, goed voer en de best mogelijke materialen. Wij doen er alles aan om onze paarden het zo goed mogelijk te laten hebben, zodat zij samen met onze ruiters op de beste plek staan die mogelijk is.