Paardencoaching

Paardenfluisteraar? Niet echt.. eerder een nuchtere en resultaatgerichte HR professional en coach. Zeker niet zweverig, maar wel met gevoel. Vanuit jarenlange HR ervaring in (non) profit organisaties is Carlien Broers altijd bezig geweest met mensen en hun ontwikkeling. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling.

De ervaringsgerichte manier van paardencoaching helpt om snel en effectief tot de kern te komen. Dit past goed bij mij omdat ik houd van een directe aanpak vanuit verstand en gevoel. En laat dat laatste nou iets zijn waar paarden weer heel goed in zijn, een mooie combinatie dus! En o ja, naast het coachen met paarden, zit ik zo af en toe ook nog op het paard: Heerlijk om op het strand in volle galop door de branding te gaan!

Carlien Broers

Geeft de paardencoaching trainingen en sessies onder andere bij Meers Paarden Centrum. Voor zowel groepen al individuele trainingen op onze prachtige locatie, waar zij samen met de deelnemers laat zien hoe je samen met paarden onder andere de onderlinge samenwerking en communicatie beter inzichtelijk krijgt. Het ontdekken waar jouw talent zit is één van de zaken waar Carlien jou mee kan helpen door middel van deze fijne trainingen.

paardencoaching
streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

CURSUS Pony Power voor kids & Paardenkracht voor Pubers

In de cursus Pony Power voor kids & Paardenkracht voor Pubers leren de kinderen over lichaamstaal en gedrag van zichzelf en anderen. Ieder kind is uniek en bezit een belangrijk talent. De Pony Power voor kids & Paardenkracht voor Pubers cursus laat kinderen letterlijk in hun kracht komen. Aan de slag in kleine groepen waardoor het zelfvertrouwen toeneemt en het aangeven van grenzen gemakkelijker wordt. Kinderen en pubers leren hierdoor beter om te gaan met gevoelens en emoties.

De kinderen en pubers leren op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze de sociale vaardigheden. Hierdoor leren ze:

  • om meer zelfvertrouwen te krijgen
  • weerbaarheid te vergroten
  • zelfbewuster te worden
  • beter samen te werken
  • grenzen te verleggen en te begrenzen
  • eigen authenticiteit te bewaken
  • om te gaan met emoties

De cursus heeft een heel praktisch karakter: doen, ervaren en beleven!

Pony Power voor kids – leeftijd 6-9 jaar
De Pony Power voor kids cursus is een unieke sociale vaardigheidscursus geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar. Kan jouw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken of heeft hij/zij soms last van negatieve emoties? In de pony power cursus gaan we hier spelenderwijs mee aan de slag.

Paardenkracht voor Pubers – leeftijd 9 -13 jaar
Paardenkracht voor Pubers is een cursus waarbij kinderen in de leeftijd van 9-13 jaar worden ondersteund in de veranderingen die zij in deze periode van hun leven meemaken. Communicatie, houding, gedrag, gevoelens, grenzen verleggen en kunnen begrenzen, dynamiek in de groep (school, gezin, vrienden), er wel of niet bij horen, eigen authenticiteit bewaken, samenwerken, leiderschap en balans vinden komen in de cursus terug.

 

streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

Wil je meer weten over paardencoaching? Neem dan contact op met Carlien Broers op  06-24 28 76 80 of stuur een mail naar carlien@bijbroers.nl. Ook op haar website is veel meer informatie te vinden.