Paardencoaching

Is paardencoaching hetzelfde als fluisteren met paarden? Niet echt.. eerder een nuchtere en resultaatgerichte HR professional en coach. Zeker niet zweverig, maar wel met gevoel. Vanuit jarenlange HR ervaring in (non) profit organisaties is Carlien Broers altijd bezig geweest met mensen en hun ontwikkeling. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling.

Carlien Broers

Geeft de paardencoaching trainingen en sessies onder andere bij Meers Paarden Centrum. Voor zowel groepen al individuele trainingen op onze prachtige locatie, waar zij samen met de deelnemers laat zien hoe je samen met paarden onder andere de onderlinge samenwerking en communicatie beter inzichtelijk krijgt. Het ontdekken waar jouw talent zit is één van de zaken waar Carlien jou mee kan helpen door middel van deze fijne trainingen.

Coachen met paarden

De ervaringsgerichte manier van paardencoaching helpt om snel en effectief tot de kern te komen. Dit past goed bij mij omdat ik houd van een directe aanpak vanuit verstand en gevoel. En laat dat laatste nou iets zijn waar paarden weer heel goed in zijn, een mooie combinatie dus! En o ja, naast het coachen met paarden, zit ik zo af en toe ook nog op het paard: Heerlijk om op het strand in volle galop door de branding te gaan!

paardencoaching
streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

Wil je meer weten over paardencoaching? Neem dan contact op met Carlien Broers op  06-24 28 76 80 of stuur een mail naar carlien@bijbroers.nl. Ook op haar website is veel meer informatie te vinden.