Paarden- en ponykampen

Bij Meers Paarden centrum organiseren wij jaarlijks een aantal paarden- en ponykampen. Zowel voor de kleinste als voor de gevorderde rijders bieden wij super leuke en gezellige kampen aan. Onvergetelijke en mooie ervaringen samen met jouw vrienden, vriendinnen en onze paarden!

Ponykampen

De ponykampen zijn voor de kleinste maar ook voor grote amazones en vinden van maandag tot en met vrijdag plaats op onze eigen manege. In de zomervakantie plannen wij maar liefst 2 ponykampen. Je slaapt in principe thuis, waar wij overdag leuke spelletjes doen met de paarden. Je gaat heel veel leren en nog meer plezier hebben bij ons. Op donderdag gaan wij met z’n allen aan de BBQ en mag je ook blijven slapen op de manege!

Ruiterkamp

Ben jij al een gevorderde ruiter en wil wel eens kijken hoe je jouw paardrijdskills kan vergroten, maar je weet niet zo goed met wat? Dan is ons ruiterkamp in Otterlo precies iets voor jou! Wij nemen onze eigen paarden en pony’s mee, je mag natuurlijk ook je eigen paard meenemen.

Stap, draf en galop kun je zonder problemen en ook zelf je paard opzadelen is voor jou een fluitje van een cent?
Dan ben jij echt wel klaar voor ons ruitenkamp. Op dit ruiterkamp maken wij de fijnste buitenritten en zijn wij gezellig met paarden en kinderen bezig.

OPGELET:
Voor dit kamp moet je wel een ruiter zijn die stap, draf en galop goed beheerst.

Buitenrit Meers Paarden Centrum

Ponykamp op de manege (intern)

Deze zomer organiseren wij op het Meers Paarden Centrum een leuke ponykampen! Week 1: 29 juli t/m 2 augustus 2024 Week 2: 26 augustus t/m 30 augustus 2024 Van maandag tot en met vrijdag gaan wij een week lang leuke dingen doen met z’n allen! Wij gaan leuke spelletjes doen zoals pimp my pony, manege…

Lees meer
ruiterkamp-meers-paarden-centrum

Ruiterkamp in Otterlo (extern)

Wil jij graag een weekje mee op ruiterkamp in de zomervakantie? Ook in 2024 gaan wij weer met onze eigen paarden en pony’s op vakantie en maken wij heerlijke buitenritten. Wij hebben er nu al zin in! Locatie: Kampeerboerderij Peppelenburg Adres: Apeldoornseweg 186, 6731 SC Otterlo Datum: zaterdag 20 juli t/m 27 juli 2024 Wat…

Lees meer
streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

Contact over paarden- en ponykampen

Wil je meer weten over onze kampen, heb je vragen of leuke ideeën? Wij kunnen niet wachten om jou te woord te staan. Ons contactformulier is geduldig en is 24/7 beschikbaar, spreek je graag iemand? Bel dan naar 0252-234325. Wil je liever persoonlijk contact, dan kun je altijd even langslopen bij de receptie. Wij kunnen niet wachten tot onze kampen weer starten!