Meer en kwalitatieve aandacht voor iedere ruiter is tijdens onze groepslessen onze belangrijkste doelstelling. Wij streven daarom naar een maximum aantal van 9 ruiters per les, wat de aandacht ten goede komt.

Speciaal voor de springlessen hanteren wij een maximum van 8 ruiters per groep les. Ook is er bij deelname aan deze groepslessen een goedgekeurde bodyprotector verplicht. Dit voor meer veiligheid en uiteraard minder kans op letsel. Bodyprotectors in diverse soorten en maten zijn verkrijgbaar in onze ruitersportzaak.

Groepslessen volgen kan in de volgende disciplines:

 

Inschrijven op Meers Paarden Centrum

Heeft u na het lezen van alle informatie interesse gekregen om in te schrijven? Dat kan!
Via ons aanmeldformulier kun je je eigen gegevens achter laten, dan nemen wij contact met je op.
Na het aanmelden ontvang je van ons een persoonlijke inlog zodat je ook zelf lessen kan inboeken via ons online lesboek.

streep-Meers-paarden-centrum_1200x51

Wil je meer weten over onze lessen, neem dan contact op met één van onze teamleden, stuur een mail naar lessen@meers-paarden-centrum.nl of vul ons contactformulier in. Wij zorgen dat wij snel contact met jou opnemen. Ben je niet zo’n schrijver of wil je direct een antwoord op jouw vraag dan kun je op werkdagen tussen 16:00 uur en 20:00 uur bellen naar 0252 23 43 25